Proiectul 226112 Emcom Romania anulat

Desi Proiectul 226112 EMCOM in reteaua BrandMeister a fost gandit si lansat in ideea de a creea  o Retea pentru Comunicatii de Urgenta , modul de lucru DMR si implicit reteaua BrandMeister  lasand loc destul de experimente si de rezultate mai mult decat promitatoare, datorita numeroaselor tentative de sabotaj si a batatii de joc a unor  colegi radioamatori am ajuns la concluzia ca din diferite motive nu se doreste acest proiect si se face tot posibilul ca acesta sa nu functioneze.

Desi in multe tari functioneaza si are rezultate remarcabile la noi in Romania se pare ca este prea mult/indraznet. De aceea  doresc sa anunt ca acest proiect va fi inchis, cel putin pentru moment iar traficul radio receptionat pe aceste  TG-uri nu are legatura cu Comunicatiile de Urgenta sau Proiectul EmCom.

Multumirile mele merg catre YO5DSG, Daniel, care de fiecare data cand am avut nevoie de ceva m-a sprijinit chiar daca nu a fost el de acord cu toate, YO6FWM, pentru suportul tehnic la implementarea scriptului de mesagerie , YO6NAM, Razvan ,si nu in ultimul rand celor ce au sprijinit acest proiect.

 73′ YO8TEH

1 comentariu

 1. Cosmin

  Imi pare rau pentru esecul EMCOM. Poate ar trebui putin analizat si formulat altfel. Eu unul imi ofer in continuare suportul tehnic pentru orice initiativa ce aduce un plus valoare radioamatorismului. Aici ai dreptate ca nu sunt de acord cu ingradirile sau constrangerile de nici un fel (poate asta a fost si cauza esecului tau) dar totusi scriptul l-am scris pentru ca am crezut in proiect (din formularea ta, YO8TEH, reiese ca am fost fortat sa fac ceva contrar vointei mele ceea ce nu este adevarat). De altfel scriptul l-am conceput sa fie util oricui are de transmis un mesaj dar nu are acces la reteaua radio in schimb poate accesa aplicatia Telegram (abuzurile puteau fi lesne depistate si eliminate). Faptul ca a fost restrictionat in utilizare m-a determinat sa ma gandesc mai mult la proiectele mele.
  Mult succes in continuare si felicitarile mele pentru activitate!
  73!
  Cosmin – YO6FWM

  Raspunde

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *